Contact

Chr. Huygensstraat 1a
1131 VB Volendam
0299351358
info@grafischgoed.nl
www.grafischgoed.nl

BTW NL850725823B01
Kvk Hoorn 53055071

Wie ontdekt het verschil in de 3d-visual?

Wie ontdekt het verschil in de 3d-visual?

3d-visual | Voor Woltjes backerij mochten wij een 3d-visual verzorgen. Bij het renderen ontdekten wij een onvolkomenheid in de 3d-visual. Gelukkig merkten wij de fout op zodat deze niet op het uiteindelijke resultaat te zien is.

Kun jij ook het verschil ontdekken?

Grafisch Goed 3D-Visual Verpakking Woltjes
Grafisch Goed 3D-Visual Verpakking Woltjes
Uiteindelijke resultaat
Grafisch Goed 3D-Visual Verpakking Woltjes
Versie met onvolkomenheid

Voorbeeldprojecten 3d-visualisaties

3d-visualisatie Vishandel Volendam
Voor vishandel volendam hebben wij een compleet nieuwe inrichting ontworpen. In samenwerking met de klant is gekeken welke sfeer de nieuwe winkel moest krijgen. Dit is vervolgens verwerkt in de 3d-tekening. Op deze manier kreeg de klant een goed beeld hoe alle gekozen materialen zich tot elkaar verhouden. Ook werden combinaties die minder gelukkig gekozen waren bijgesteld. Nadat de klant helemaal tevreden was werd overgegaan tot het renderen van de beelden op hoge resolutie. Van deze beelden werd een fraai boekwerk gemaakt. Dit boekwerk werd gebruik bij de bouw en inrichting van de winkel.

Schuifdeurkasten van Allure in 3d
Bij het samenstellen van de nieuwe brochure van Allure schuifdeurkasten bleek dat het fotograferen van alle locaties teveel tijd in beslag zou nemen. Vandaar dat er gekozen werd voor 3d-visuals. Dit bleek een prima oplossing om een goed beeld te krijgen van de schuifdeurkasten. Tevens werden de kastmodules en sfeerimpressies uitgevoerd in 3d.

Grafisch Goed 3D-Visual Verpakking Woltjes

Misschien vind je dit ook interessant