Contact

Chr. Huygensstraat 1a
1131 VB Volendam
0299351358
info@grafischgoed.nl
www.grafischgoed.nl

BTW NL850725823B01
Kvk Hoorn 53055071

Ontwerp Website SlabakTheater

Ontwerp Website SlabakTheater

Het Slabak theater biedt u diverse aspecten van het theater aan, zoals; Pauline’s complimentenservice, Theater op maat en Improvisatietheater voor het basisonderwijs.
Dus ken je iemand die een compliment verdient of een steuntje in de rug nodig heeft? Is er iemand in je omgeving die je bewondert en waardeert? Met de complimentenservice van Pauline zorg je ervoor dat  jouw persoonlijke compliment  terechtkomt bij de desbetreffende persoon.
Of je bent bezig met de organisatie van een project in je bedrijf of op school. En je wil je doel op een originele en bijzondere wijze duidelijk maken. Dit kan met ‘Theater Op maat’.
Lijk het je leuk om eens een clown te zijn? Doe dan mee met deze cursus van tien lessen en ontdek wat voor soort clown jij bent. Je leert dansen, bewegen en praten.

Nieuwe website SlabakTheater door Grafisch Goed

‘Practice what you preach’ moet Pauline van het Slabaktheater gedacht hebben toen ze het team van Grafisch Goed verraste met een heerlijke taart en een mooi compliment. Hierbij gaf zij een blijk van waardering voor de mooie website die wij voor haar gemaakt hebben. Ze gaf aan dat ze makkelijk overweg kon met het CMS-systeem en zo eenvoudig haar site up-to-date kan houden. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk dan op www.slabaktheater.nl

slabak-01

Misschien vind je dit ook interessant