Bouw je small business website met GGweb

Website ontwerp Volendam

Heeft u een nieuw  website ontwerp nodig? GGweb Volendam is de internet-afdeling van Grafisch Goed. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van ‘Small Business Websites’ voor het MKB. Voor ieder website ontwerp creëren wij een design op maat. Onze tekstschrijver zorgt ervoor dat uw boodschap krachtig wordt gecommuniceerd. Kenmerkend is ook de fotografie die onze sites visueel zeer aantrekkelijk maken. Uiteraard zijn al onze sites desktop, tablet en smartphone proof en goed vindbaar. Door middel van ons flexible CMS-systeem (Word Press) kunt u eenvoudig aanpassingen doen aan uw website. De hosting van uw site, domeinnaam en email is zeer betrouwbaar en ook betaalbaar. Kortom: dit gecombineerd met onze service en ondersteuning maakt GGweb de ideale partner voor uw small-business-website!

Alle voordelen van een Small-business-website van GGweb op een rijtje.

  • Website ontwerp op maat
  • Krachtige online communicatie
  • Visueel aantrekkelijk
  • Makkelijk aanpasbare webpagina’s
  • Goed vindbaar
  • Desktop, tablet en smartphone proof
  • Service en ondersteuning
  • Eerste klas Hosting voor uw domein en email
  • Betaalbaar en betrouwbaar

Zullen we ?

Bel of mail voor een afspraak met Gerard Günther

Telefoon 0299-351358

Portfolio websites die wij hebben gebouwd

Van website ontwerp tot realisatie en van hosting tot onderhoud

Hier vind u een kleine greep uit onze portfolio websites die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten. Wellicht kunt u zo inspiratie opdoen voor uw eigen website. Indien u vragen heeft of wilt u meer informatie over het ontwerp en bouwen van een website, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Webdesign op maat

Met een uniek ontwerp, strakke vormgeving en een flexibel CMS systeem is uw website altijd up-to-date

Optimaal vindbaar online

Middels uitgebalanceerde SEO methoden of met google addwords maken wij uw website optimaal vindbaar.

Hosting, email en domein

Met zeer aantrekkelijke lage jaarkosten is GGSign de ideale partner om uw website, email en domeinregistratie onder te brengen.

Service en ondersteuning

Of u uw website helemaal zelf maakt of in samenwerking met ons, wij bieden u altijd de service en ondersteuning die wij van anderen ook verwachten.