Contact

Chr. Huygensstraat 1a
1131 VB Volendam
0299351358
info@grafischgoed.nl
www.grafischgoed.nl

BTW NL850725823B01
Kvk Hoorn 53055071

3D freesletters
en logo's op maat
Verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en diktes.
Freesletters voor binnen en buiten
Uw logo of bedrijfsnaam fraai gepresenteerd op de gevel of binnenmuur
Vorige slide
Volgende slide

Specialist op het gebied van freesletters en logo's.

Freesletters | Een gefreesd logo of bedrijfsnaam ziet er vaak fraaier uit dan plat op een bord geprint. Dit kan op de gevel van uw winkel of bedrijfspand, maar ook op binnenwanden komt 3d freeswerk heel mooi tot zijn recht. Dit kan in vele kleuren, diktes en materialen. Het freeswerk kan rechtstreeks tegen de gevel worden gemonteerd of op afstand. Bij moeilijke ondergronden word e.e.a. op een frame gemonteerd. Freesletters kunnen ook rechtstreeks op het raam worden gemonteerd.

Montageteam 

Ons montageteam heeft een ruime ervaring in het monteren op diverse ondergronden. Vaak is dit op hoogte. Dan maken wij gebruik van een steiger of hoogwerker. Er zijn verschillende wijze van monteren. Als een locatie gevoelig is voor vandalisme, bijvoorbeeld bij scholen of winkels kiezen wij er vaak voor om het freeswerk dubbel uit te voeren. De schroeven worden in de eerste laag rechtstreeks tegen de muur gemonteerd. De tweede laag wordt er blind op gemonteerd. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, het is ook nog eens oersterk. In normale situaties worden de letters veelal met afstandhouders gemonteerd.
Om zeker te zijn dat alles precies op maat gemonteerd wordt er ook een voorbeeldmal mee geprint.

Freesmachine

Frezen gebeurd middels het gebruikmaken van een roterende frees. Uiteraard wordt deze met de computer aangestuurd waardoor er een hoge mate van precisie wordt bereikt en complexe vormen kunnen worden gefreesd. Mocht het freeswerk heel klein zijn is er ook een mogelijkheid om het middels laserfrezen te realiseren. Dit is nog fijner en preciezer.

Gebruikte materialen

Veel gebruikte materiaal zijn acrylaat, geschuimd PVC, alupanel, perspex en Singlux. Ieder materiaal het zijn eigen voor- en nadelen. De signafdeling van Grafisch Goed adviseert u altijd het meest geschikte materiaal. Mocht er een kleur niet helemaal overeen stemmen met de huisstijl, dan is er ook de mogelijkheid om het materiaal eerst te voorzien van een kleurenfolie of fullcolour print. Hierna wordt het materiaal gefreesd, precies in de gewenste kleur.

Ontwerp van freesletters en freeslogo’s

Heeft u iets te frezen, maar kunt u zich geen voorstelling maken hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het ontwerpteam van Grafisch Goed kan dan een fotorealistische impressie maken zodat u een zeer goede indruk krijgt hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien. Veelal zijn er ook meerdere mogelijkheden. Op basis van het schetsontwerp kunnen prijzen en uitvoeringen tegen elkaar worden afgewogen.
Neem contact op voor een messcherpe offerte

Montage freesletters

Ons montageteam heeft een ruime ervaring in het monteren van freesletters op diverse ondergronden.