Diensten Grafisch Goed

Hier vindt u een overzicht van het dienstenpakket van Grafisch Goed Volendam. Met deze diensten maken wij concepten en reclame voor het MKB. Denk hierbij aan websites, huisstijlen, signing en druk en printwerk.

Concept en creatie

Ideeën worden werkelijkheid

Uw verhaal komt voor ons op de eerste plaats. Wat is uw doelstelling en welke boodschap wilt u verkondigen? In één of meer brainstormsessies luisteren wij goed naar uw wensen en stellen de juiste vragen om de contouren van de opdracht te schetsen. Op basis hiervan maken wij een ‘plan van aanpak’. In dit plan leggen we uit hoe we uw product of dienst gaan uitdragen en wat we hiermee denken te bereiken.

Als u het eens bent met dit concept gaan we over naar de creatiefase. Met een flinke dosis creativiteit werken we in onze studio de plannen uit en brengen de ideeën tot leven.

Fotografie

Beelden zeggen meer dan woorden

Fotografie op locatie of studiofotografie is ook een specialiteit van Grafisch Goed. Voordat we starten met fotograferen maken we een concreet fotoplan op basis van de beoogde doelstelling. Welke beelden hebben we nodig voor onze boodschap, wat is de beste locatie, wat is de beste tijd, wordt alles uitgelicht of maken we gebruik van bestaandlicht, wordt er gewerkt met modellen, is de stylingset goed geregeld. Allemaal zaken die vooraf worden omschreven in het fotoplan. Met sterk beeldmateriaal wordt het makkelijker om iemand te overtuigen van jouw product of dienst. Grafisch Goed heeft een in-house fotograaf en fotostudio.

Video

Visueel

Naast fotografie maken wij videoproducties. Met video vertaalt u uw boodschap in korte en vooral krachtige manier online. In een online video kunt u uw boodschap op een verrassende manier presenteren. Ideaal voor korte bedrijfspresentaties voor op uw website of facebook.

Tekstcreatie

Uw communicatieboodschap verteld

Een sterke en overtuigende tekst schrijven is een hele uitdaging. Vooral als de belangen groot zijn en u uw beoogde klanten wilt bereiken. Dan moet uw communicatieboodschap uitnodigen zo niet uitdagen. Iedere zin, ieder woord, elke punt en komma moet precies op de juiste plek staan.

Grafisch ontwerp

Herkenbaar met de juiste uitstraling

Alles om je heen heeft een vorm, kleur en dimensie. Bij het maken van een grafisch ontwerp zijn dit onze ingrediënten die een ontwerp een eigen identiteit geven. Vanuit het ontwerp van de huisstijl, het logo, kleuren en gebruikte lettertypen wordt alle verdere uitingen voor drukwerk, internet en signing ontwikkeld.

(Online) Marketing

Een goede online-strategie levert klanten op

Wil je onder de aandacht komen bij je doelgroep zonder dat je zelf actief bedrijven hoeft te benaderen voor nieuwe klanten? Een goede online marketing zorgt ervoor dat je via het internet in beeld komt bij je doelgroep. De doelgroep die gericht zoekt naar jouw producten en diensten.

Drukwerk Begeleiding

Drukwerk ‘begeleiding’ is vakwerk

Bij drukwerk komen altijd een aantal technische zaken kijken. Grafisch Goed heeft de kennis en ervaring in huis om u dit uit handen te nemen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u perfect drukwerk in huis krijgt tegen een messcherpe prijs.

Wij weten precies welk drukwerk het best bij welke drukkerij ondergebracht kan worden. En zo bent u altijd verzekerd bent van een stukje vakwerk.